Gårdsferie

For å oppleve gårdsferie bor du i en av hyttene eller feriehuset på gården. Kos med og stell av dyrene er populære aktiviteter. Ellers er det godt å bare rusle litt rundt i kulturlandskapet og kjenne på stillheten og lukten av nyslått eng eller tørket høy.

Gården har forskjellige husdyr, som kaniner, høner, ender, katter, hunder, griser, geiter, sauer og islandshester. Alle gjester som bor på gården får tilbud om omvisning og kontakt med dyrene. Det er anledning til å være med på å stelle dyrene både morgen og kveld etter avtale med vertskapet (se priser). En smak av gårdsegg fra egne høner og ender inngår i opplevelsen.

Besøksgård / 4H-gård

Gården er besøksgård og godkjent 4H-gård. I dette ligger at gården er spesielt tilrettelagt for å ta imot gårdsbesøk. Besøk på gården må avtales på forhånd. En omvisning er for inntil 5 personer, men for større grupper deler vi opp i flere omvisninger. En omvisning tar fra 1 til 2 timer, så du får rikelig mulighet til å hilse på og bli kjent med dyrene på gården. Er du heldig kan du plukke med deg varme gårdsegg fra hønsegården.

Et gårdsbesøk for inntil 5 personer koster 650,- I tillegg er det mulig å handle kvalitetsprodukter fra gårdsutsalget, kjøpe kaffe, vann, grille sin egen mat, leie båt eller kano og gå en tur etter en av de oppmerkede turstiene fra gården. På og rundt gården kan du kose deg hele dagen!

Bli med en tur rundt gården

Bli med rundt og hils på dyra på Setran Gård. Setran Gård ligger ved Skrøyvdalsvegen på Namdalskysten. Avstikkeren til vakre Skrøyvdalen tar deg bort fra hovedveien – her kan du virkelig stresse ned og kjenne på roen og stillheten. Og er du interessert i dyr, så gjerne bli med på omvisning med en av oss !

Stabburet gårdsutsalg

I gårdens lille stabbur er det anledning til å kjøpe skinn fra gårdens egen økologiske sauebesetning av den gamle og utryddingstrua rasen Grå Trøndersau. Merinoinnblanding fra gammelt av gir skinn av høy kvalitet.