Overnatting

Hytter og feriehus på gården

Setran Gård leier ut 2 tømmerhytter (50m2) og 2 feriehus (100 og 150m2), hver med minst 2 soverom, kjøkken med komfyr, mikro, kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin, stue med salong og TV (parabol), toalett/bad, vaskerom med egen fryser og vaskemaskin. Det største feriehuset har 5 soverom og sengeplasser til 10 personer.

Enhetene har kombinert elektrisk oppvarming og vedfyring (peisovn) med fri tilgang på ved. Begge feriehusene har varmepumpe som hovedoppvarming. Alle enhetene har flott utsikt til fjorden og fjellene. Hyttene og området rundt er handikappvennlig.

Feriehus nr. 1

Feriehuset er på 100m2 med plass til 4 personer. 2 soverom med en dobbeltseng på hvert rom. Det er oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og vaskemaskin. Huset er tilsluttet felles brannvarslingsanlegg. Ligger midt i gårdens parkanlegg med panoramautsikt mot fjorden og fjellene.

Feriehus nr. 2

Vi leier ut ett feriehus på 146m2, opprinnelig Namdalslån fra 1875. Restaurert og oppgradert, uten at det har gått ut over husets sjel. Dette er virkelig et hus med atmosfære - anbefales på det varmeste! Maksimum 10 personer. Hele 5 soverom, 2 i første etasje og 3 i andre.

Tømmerhytter nr. 6 og 7

Vi har 2 tømmerhytter, hver på 50m2. Maksimum 4 personer i hver hytte. I hyttene er det blant annet oppvaskmaskin og peisovn. Det er overbygd terasse og hyttene er tilpasset bevegelseshemmede.