Hva med å prøve fiskelykken?

De mangfoldige fiskemulighetene, gården og stillheten er hovedgrunnen til at mange gjester kommer igjen år etter år. Med vår beliggenhet, kan vi tilby både sjøfiske, innlandsfiske og laksefiske i ett og samme område! Du vil oppleve å være tilnærmet “utenfor allfarvei” – du får fiske alene når du selv ønsker det!

Sjøfiske

Opløfjorden er ideel for sjøfiske, siden den er godt skjermet mot storhavet Folla i vest. Her kan du få både torsk, sei og makrell, men også andre saltvannsfisker. I mars/april er det gytesesong med innsig av skrei og stor torsk. Vi kan formidle kontakt for havfiske. Blåskjell kan du også sanke. Krabbefiske er best i august/ september.

Innlandsfiske

Rød og fin fjellørret kan du fiske gratis bare 500 meter fra gårdstunet og i Langvatnet, 5 km unna. På Perfish er disse vannene merket. Ved Setervatnet er det også en grillhytte som kan benyttes. Med fiskekort har du tilgang til en masse gode fiskevann. Du kan få både ørret, røye, sjøørret og laks. Et eldorado for fluefiskere!

Vinterhalvåret byr på et godt isfiske etter ørret, sjøørret og røye. Du kan selv kjøpe innlandsfiskekort ved å gå inn på UtmarksCompagniet – Jakt og fiske i Trøndelag.

Du kan også laste ned appen til Perfish. Her vil du også kunne se hvor det er gratis å fiske.

Laksefiske

Vi kan tilby laksefiske både i Opløelva og i Salsvassdraget. I Opløelva er det fanget laks på opptil 16 kg. Sesongen er fra 1. juni til 31. oktober.

Salsvatnet, Nord-Europas tredje dypeste vann, byr på spennende fiskeopplevelser. Her kan du få både laks, innlandsørret, sjøørret og røye. Vi er behjelpelig med båt.

Fiskekort kan kjøpes på UtmarksCompagniet – Jakt og fiske i Trøndelag og på Perfish.

Båter

Vi har ekstra stødige aluminiumsbåter fra 16 til 18 fot, med 10/15 hesters utenbordsmotorer. I tillegg leier vi ut robåt og kanoer.  Vi leverer oljeblandet bensin, som kommer i tillegg. Båtene ligger i flytebrygge, 500 meter bilvei fra hyttene.