Overnatting

Hytter og feriehus på gården

Setran Gård leier ut 2 hytter og 2 feriehus, hver med minst 2 soverom, kjøkken, stue, toalett/bad, vaskerom, fryser og TV (parabol). Enhetene har kombinert elektrisk oppvarming og vedfyring (peisovn). Alle har utsikt til fjorden. Handikappvennlige hytter. En hytte og ett feriehus har vaskemaskin. Det er fri tilgang på ved til boenhetene.

Tømmerhytter (nr. 6 & 7)

Vi har 2 tømmerhytter, hver på 50m2. Maksimum 4 personer i hver hytte. I hyttene er det blant annet oppvaskmaskin og peisovn. Det er overbygd terasse og hyttene er tilpasset bevegelseshemmede. Hytte 6 har i tillegg vaskemaskin.

Feriehus (nr. 1)

Feriehuset er på 100m2 med plass til 4 personer. 2 soverom med en dobbeltseng på hvert rom. Det er oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og vaskemaskin. Huset er tilsluttet felles brannvarslingsanlegg. Ligger midt i gårdens parkanlegg med panoramautsikt mot fjorden og fjellene.

Feriehuset (nr. 2)

Vi leier ut ett feriehus på 146m2, opprinnelig Namdalslån fra 1875. Restaurert og oppgradert, uten at det har gått ut over husets sjel. Dette er virkelig et hus med atmosfære - anbefales på det varmeste! Maksimum 10 personer. Hele 5 soverom, 2 i første etasje og 3 i andre.