Fiske

De mangfoldige fiskemulighetene, gården og stillheten er hovedgrunnen til at mange gjester kommer igjen år etter år. Med vår beliggenhet, kan vi tilby både sjøfiske, innlandsfiske og laksefiske i ett og samme område! Du vil oppleve å være tilnærmet "utenfor allfarvei" - du får fiske alene når du selv ønsker det!

Sjøfiske

Opløfjorden er ideel for sjøfiske, siden den er godt skjermet mot storhavet Folla i vest. Her kan du få både torsk, sei og makrell, men også andre saltvannsfisker. I mars/april er det gytesesong med innsig av skrei og stor torsk. Vi kan formidle kontakt for havfiske. Blåskjell kan du også sanke. Krabbefiske er best i august/ september.

Innlandsfiske

Rød og fin fjellørret kan du fiske gratis, bare 500 meter fra gårdstunet! Her er det også en grillhytte som kan benyttes. Med fiskekort har du tilgang til en masse gode fiskevann. Du kan få både ørret, røye, ål, sjøørret og laks. Et eldorado for fluefiskere! Vinterhalvåret byr på et godt isfiske etter ørret, sjøørret og røye. Du kan selv kjøpe innlandsfiskekort ved å gå inn på www.jakt-og-fiske.no Du betaler samtidig et depositum, som du får tilbake når du har levert fangstrapport. Har du spørsmål i forbindelse med kjøp av fiskekort kan du også ta kontakt direkte med Firma Albert Collett på telefon 74 28 71 01 eller epost firmapost@collett.no

Laksefiske

Vi kan tilby laksefiske både i Opløelva og i Salsvassdraget. I Opløelva er det fanget laks på opptil 16 kg. Sesongen er fra 1. juni til 31. oktober.

Salsvatnet, Nord-Europas tredje dypeste vann, byr på spennende fiskeopplevelser. Her kan du få både laks, innlandsørret, sjøørret, røye og ål! Vi er behjelpelig med både båt og fiskekort.

Du kan selv kjøpe innlandsfiskekort ved å gå inn på www.jakt-og-fiske.no Du betaler samtidig et depositum, som du får tilbake når du har levert fangstrapport. Har du spørsmål i forbindelse med kjøp av fiskekort kan du også ta kontakt direkte med Firma Albert Collett på telefon 74 28 71 01 eller epost firmapost@collett.no

Båter

Vi har ekstra stødige aluminiumsbåter fra 16 til 18 fot, med 10/15 hesters utenbordsmotorer. I tillegg leier vi ut robåt og kanoer.  Vi leverer oljeblandet bensin, som kommer i tillegg. Båtene ligger i flytebrygge, 500 meter bilvei fra hyttene.

Gå til prisliste.