Friluftsliv

På gården Setran ligger alt til rette for en aktiv og naturlig ferie – rett ved gården kan du oppleve en av verdens største samlinger av jettegryter, eller gå en av de mange andre merkede turstiene. Du kan padle i kano og gjøre strandhugg på en av øyene i fjorden, eller fiske både i sjøen og i et av de mange innlandsvannene. Hva med en sykkel-fisketur ?

Fiske

De mangfoldige fiskemulighetene, gården og stillheten er hovedgrunnen til at mange gjester kommer igjen år etter år. Med vår beliggenhet, kan vi tilby både sjøfiske, innlandsfiske og laksefiske i ett og samme område! Du vil oppleve å være tilnærmet "utenfor allfarvei" - du får fiske alene når du selv ønsker det!

Turstier og vandring

Med utgangspunkt i Setran Gård har du tilgang på en rekke merkede turstier. Nærmest er Jettegrytene i Galtneset som er en unik geologisk severdighet med over 100 jettegryter, eller Setermarka med et mangfold av landskapstyper, som myr, bekkedaler, plantefelt, furuhauger og fjell.

Sykkel

Hva med å ta med seg fiskestanga i sekken og fiske seg en sykkeltur innover marka langs de mange grusveiene ? Skrøyvdalsvegen fra Høylandet er også en flott sykkelrute for de som er ute på en litt lengre sykkeltur og vil ha en litt "villere" avstikker. Og selvfølgelig - fra Setran er veien kort ut til den vakre Namdalskysten og høydepunkter som sagaøya Leka, fiskeværet Sør-Gjæslingan, Rørvik og sjarmerende Abelvær. Vi gir dere tipsene !