Feriehuset (nr. 2)

Vi leier ut ett feriehus på 146m2, opprinnelig Namdalslån fra 1875. Restaurert og oppgradert, uten at det har gått ut over husets sjel. Dette er virkelig et hus med atmosfære – anbefales på det varmeste! Maksimum 10 personer. Hele 5 soverom, 2 i første etasje og 3 i andre.

Det er oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Stor overbygd terrasse med fantastisk utsikt. Barnesikring på lofttrapp. Tilsluttet felles brannvarslingsanlegg. Utvendig brannstige fra 2. etasje. Ligger midt i gårdens parkanlegg og kulturlandskap, med panoramautsikt mot fjorden og fjellene. Varmepumpe og peisovn.

Feriehuset (nr. 2)

Vi leier ut ett feriehus på 146m2, opprinnelig Namdalslån fra 1875. Restaurert og oppgradert, uten at det har gått ut over husets sjel. Dette er virkelig et hus med atmosfære - anbefales på det varmeste! Maksimum 10 personer. Hele 5 soverom, 2 i første etasje og 3 i andre.

Feriehus (nr. 1)

Feriehuset er på 100m2 med plass til 4 personer. 2 soverom med en dobbeltseng på hvert rom. Det er oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og vaskemaskin. Huset er tilsluttet felles brannvarslingsanlegg. Ligger midt i gårdens parkanlegg med panoramautsikt mot fjorden og fjellene.

Tømmerhytter (nr. 6 & 7)

Vi har 2 tømmerhytter, hver på 50m2. Maksimum 4 personer i hver hytte. I hyttene er det blant annet oppvaskmaskin og peisovn. Det er overbygd terasse og hyttene er tilpasset bevegelseshemmede.