LightWeb
LightWeb


LightWEB
Startside Deutchland

GÅRDSOPPLEVELSER    NATUROPPLEVELSER    KULTURLANDSKAP               

LightWeb
LightWeb


FISKEDe mangfoldige fiskemulighetene, gården og stillheten er hovedgrunnen til at mange gjester kommer igjen år etter år. Med vår beliggenhet, kan vi tilby både sjøfiske, innlandsfiske og laksefiske i ett og samme område! Du vil oppleve å være tilnærmet "utenfor allfarvei" - du får fiske alene når du selv ønsker det!Sjøfiske


Opløfjorden er ideel for sjøfiske, siden den er godt skjermet mot storhavet Folla i vest. Her kan du få både torsk, sei og makrell, men også andre saltvannsfisker. I mars/april er det gytesesong med innsig av skrei og stor torsk. Vi kan formidle kontakt for havfiske.
 
Blåskjell kan du også sanke.

Krabbefiske er best i august/ september.


Bild: Thomas fra Tyskland er fornøyd med sin fangst....

InnlandsfiskeRød og fin fjellørret kan du fiske gratis, bare 500 meter fra gårdstunet! Her er det også en grillhytte som kan benyttes. Med fiskekort har du tilgang til en masse gode fiskevann. Du kan få både ørret, røye, ål, sjøørret og laks. Et eldorado for fluefiskere! Vinterhalvåret byr på et godt isfiske etter ørret, sjøørret og røye. Du kan selv kjøpe innlandsfiskekort ved å gå inn på www.jakt-og-fiske.no Du betaler samtidig et depositum, som du får tilbake når du har levert fangstrapport. Har du spørsmål i forbindelse med kjøp av fiskekort kan du også ta kontakt direkte med Firma Albert Collett på telefon 74 28 71 01 eller epost firmapost@collett.noLaksefiskeVi kan tilby laksefiske både i Opløelva og i Salsvassdraget. I Opløelva er det fanget laks på opptil 16 kg. Sesongen er fra 1. juni til 31. oktober.

Salsvatnet, Nord-Europas tredje dypeste vann, byr på spennende fiskeopplevelser. Her kan du få både laks, innlandsørret, sjøørret, røye og ål! Vi er behjelpelig med både båt og fiskekort.

Du kan selv kjøpe innlandsfiskekort ved å gå inn på www.jakt-og-fiske.no Du betaler samtidig et depositum, som du får tilbake når du har levert fangstrapport. Har du spørsmål i forbindelse med kjøp av fiskekort kan du også ta kontakt direkte med Firma Albert Collett på telefon 74 28 71 01 eller epost firmapost@collett.no


Bilde: Anders m.fl. fra Oslo på otring i Salvatnet i august 2006


Båter
Vi har ekstra stødige aluminiumsbåter fra 16 til 18 fot, med 10/15 hesters utenbordsmotorer. I tillegg leier vi ut robåt og kanoer. Dagsleie for alubåter med motor 350,- og ukesleie 1700,- når du samtidig leier hytte/feriehus. Leie av båt og motor uten overnatting koster kr. 500,- pr. dag. Vi leverer oljeblandet bensin, som kommer i tillegg. Båtene ligger i flytebrygge, 500 meter bilvei fra hyttene.
LightWebF A C E B O O K

S E T R A N   G Å R D


T E L E F O N
+47 74 39 86 74M O B I L
+47 991 65 871A D R E S S E
N-7960 Salsbruket


E - P O S T
frode@setran.noK A R T Klikk her for kart (GoogleMaps)
S K R I V   E N   R A D   T I L   O S S . . .


          


© LightWeb