LightWeb
LightWeb


LightWEB
Startside Deutchland

GÅRDSOPPLEVELSER    NATUROPPLEVELSER    KULTURLANDSKAP               

LightWeb
LightWeb
GÅRDSFERIEGårdsferie for familier
For å oppleve gårdsferie, kan du få bo i en av hyttene eller feriehuset. Alle boenhetene ligger i tilknytning til gårdstunet. 
Du kan bare "være på gården", eller du kan kose med dyrene og delta i stell av dyrene. Disse opplevelsene inngår i prisen for hytten/ feriehuset.

Vi har forskjellige husdyr, som marsvin, chinchilla, kaniner, høner, vaktler, katter, hunder, minigriser, vanlige griser, afrikanske dverggeiter, grå trøndersau, islandshester, nordlandshest og shetlandsponni. Hesteridning er populært også på Setran Gård! Vi har ridebane for de som ikke føler seg helt trygge... For de med tilstrekkelig erfaring tilbyr vi rideturer med guide. 


Gårdsferie
 for barn og unge

Vi tilbyr barn og unge ferieopphold hos oss. Ungene bor da sammen med oss i bolighuset på gården, oftest fra 1-2 uker i sommerhalvåret. Bolighuset er spesielt tilrettelagt for dette formålet. Det er også mulig å være kortere enn en uke. 

Ungene deltar i det daglige livet på gården i tillegg til mange aktiviteter å velge mellom:
 • rideturer
 • stell og kos med dyrene
 • høyhopping
 • utendørs bordtennis
 • volleyball
 • kanopadling
 • roing på Setervatnet
 • fisketurer
 • villmarksleir med grillhytte
 • fjellklatring og rappellering
 • paintball (skogsbane)


Hesteriding

Vi kan tilby ridning, både bane- og turridning. Vi har 3 islandshester, Kraftur, Halur og Blossi, nordlandshesten Selda og Shetlandsponnien Asta. 


Hytter og feriehus på gården
Vi leier ut 3 hytter og 2 feriehus, hver med minst 2 soverom, kjøkken, stue, toalett/bad, vaskerom, fryser, kabel-TV og trådløst internett. Kombinert elektrisk oppvarming og vedfyring. Alle har utsikt til fjorden. Handikappvennlige hytter. Tilgang til felles vaskemaskin og overbygd tørkemulighet. 


Priser: fra 5700,- til 10200,- pr. uke i sommersesongen, inkludert oppredde senger og håndduker. 


Tømmerhytter (nr. 6 & 7)
Vi har 2 tømmerhytter, hver på 50m2. Maksimum 4 personer i hver hytte. I hyttene er det blandt annet oppvaskmaskin og peisovn. Det er overbygd terasse og hyttene er tilpasset bevegelseshemmede.
Murhytte (nr. 4)
NB: denne hytten leies ikke ut i 2014
Vi har 2 murhytter, hver på 70 m2. Maksimum 6 personer i hver hytte. Hyttene er tilpasset bevegelseshemmede. Hytte 4 gjennomgikk en oppgradering i 2004. I denne hytten er det oppvaskmaskin, peisovn, komfyr med grill og mikrobølgeovn.Murhytte (5)
Vi har 2 murhytter, hver på 70 m2. Maksimum 6 personer i hver hytte. Hyttene er tilpasset bevegelseshemmede.Feriehuset (nr. 2)
Vi leier ut ett feriehus på 146m2, opprinnelig Namdalslån fra 1875. Restaurert og oppgradert, uten at det har gått ut over husets sjel. Dette er virkelig et hus med atmosfære - anbefales på det varmeste!  Maksimum 12 personer. Hele 5 soverom, 2 i første etasje og 3 i andre. Det er oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Stor overbygd terrasse med fantastisk utsikt. Barnesikring på lofttrapp. Tilsluttet felles brannvarslingsanlegg. Utvendig brannstige fra 2. etasje. Ligger midt i gårdens parkanlegg og kulturlandskap, med panoramautsikt mot fjorden og fjellene.LightWebF A C E B O O K

S E T R A N   G Å R D


T E L E F O N
+47 74 39 86 74M O B I L
+47 991 65 871A D R E S S E
N-7960 Salsbruket


E - P O S T
frode@setran.noK A R T Klikk her for kart (GoogleMaps)
S K R I V   E N   R A D   T I L   O S S . . .


          


© LightWeb